Advertisement

Manavgat Yangın Gecmis Olsun - Gnqarclwslsyvm : Hepimize büyük geçmiş olsun dedi.

Manavgat Yangın Gecmis Olsun - Gnqarclwslsyvm : Hepimize büyük geçmiş olsun dedi.. Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'te farklı noktalarda yangın başladı. İstanbul valisi ali yerlikaya, antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun diledi. Devlet hastanemizin tahliyesi söz konusu değil. Yangın faciasından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. 'manavgat'ta meydana gelen yangını büyük bir endişe ve üzüntü ile izliyoruz.

Antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi'nde öğle saatlerinde başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla yayıldı. Chp i̇zmir milletvekili tuncay özkan, manavgat'ta çıkan yangın sonrası sosyal medya hesabından video paylaştı. Bu da (manavgat'taki yangın) böyle bir şey olabilir dedi. Yangın manavgat merkeze sirayet etmiş durumda. Hepimize büyük geçmiş olsun. bilgisini paylaştı.

Urip Qkmsie7m
Urip Qkmsie7m from icdn.ensonhaber.com
'manavgat'ta meydana gelen yangını büyük bir endişe ve üzüntü ile izliyoruz. 3'ü yanık, 2'si kırık, 57'siyse dumana maruz kalma sebebiyle tedavi altına alındı. Antalya geçmiş olsun geçmiş olsun manavgat manavgat orman yangin. Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'te farklı noktalarda yangın başladı. Hepimize büyük geçmiş olsun. paylaşımında bulundu. Hepimize büyük geçmiş olsun. bilgisini paylaştı. Bu da (manavgat'taki yangın) böyle bir şey olabilir dedi. Cumhurbaşkanımız geçmiş olsun mesajı gönderdi diye konuştu.

Ak parti alanya i̇lçe başkanı mustafa toklu, manavgat'taki yangın ile alakalı bir açıklama yaparak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Herhangi bir can ve mal kaybı olmadan yangının kontrol altına alınmasını diliyor, hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Turizm ve çevre bakanı fikri ataoğlu yangın ile yaptığı paylaşımda geçmiş olsun dileklerini iletti. Hepimize büyük geçmiş olsun dedi. Hepimize büyük geçmiş olsun dedi. Manavgat ilçesi yeniköy mahallesinden başlayan yangın, rüzgarında etkisi ile hızla yayıldı. Hepimize büyük geçmiş olsun. bilgisini paylaştı. Hepimize büyük geçmiş olsun ifadelerine yer verdi. Ak parti alanya i̇lçe başkanı mustafa toklu, manavgat'taki yangın ile alakalı bir açıklama yaparak geçmiş olsun dileklerini iletti. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, aa muhabirine, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit konuya ilişkin yaptığı açıklamada, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. 'manavgat'ta meydana gelen yangını büyük bir endişe ve üzüntü ile izliyoruz. Devlet hastanemizin tahliyesi söz konusu değil. Antalya'nın manavgat ilçesindeki yangın saat 12.05 sıralarında yeniköy, sarılar, baraj bölgesi ve gebece bölgesinde eş zamanlı çıktı.

Devlet hastanemizin tahliyesi söz konusu değil. Devlet hastanemizin tahliyesi söz konusu değil. Turizm ve çevre bakanı fikri ataoğlu yangın ile yaptığı paylaşımda geçmiş olsun dileklerini iletti. Bu da (manavgat'taki yangın) böyle bir şey olabilir. manavgat'ta meydana gelen yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ifadelerini kullandı. 29 temmuz 2021 yorum yapın!.

6autg73wscbjrm
6autg73wscbjrm from www.adalet.tv
Antalya'nın manavgat ilçesindeki yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten manavgat belediye başkanı şükrü sözen de bölgedeki en büyük yangın olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanımız geçmiş olsun mesajı gönderdi diye konuştu. 3'ü yanık, 2'si kırık, 57'siyse dumana maruz kalma sebebiyle tedavi altına alındı. Manavgat'ın yeniköy, sarılar, bahçelievler ve sorgun bölgesinde de 4 noktada yangın çıktığı öğrenildi. Devlet hastanemizin tahliyesi söz konusu değil. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, aa muhabirine, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Ak parti alanya i̇lçe başkanı mustafa toklu, manavgat'taki yangın ile alakalı bir açıklama yaparak geçmiş olsun dileklerini iletti. Antalyalılara geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum. ifadelerini kullandı.

Manavgat'ta meydana çıkan yangın felaketinden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yangının söndürülmesinde mücadele eden tüm ekiplere başarılar diliyoruz.

Bir kaç noktada aynı anda olmaktaymış. Oktay, manavgat'ta meydana gelen yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Vali yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Herhangi bir can ve mal kaybı olmadan yangının kontrol altına alınmasını diliyor, hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yangın manavgat merkeze sirayet etmiş durumda. Antalya'nın manavgat ilçesindeki yangın saat 12.05 sıralarında yeniköy, sarılar, baraj bölgesi ve gebece bölgesinde eş zamanlı çıktı. Manavgat'ta çıkan yangından 62 kişi etkilendi. Devlet hastanemizin tahliyesi söz konusu değil. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, aa muhabirine, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Yangın nedeniyle manavgat'ın üzeri komple dumanla kaplandı. 3'ü yanık, 2'si kırık, 57'siyse dumana maruz kalma sebebiyle tedavi altına alındı. Manavgat'ta meydana çıkan yangın felaketinden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yangının söndürülmesinde mücadele eden tüm ekiplere başarılar diliyoruz. Hülür, manavgat'ta çıkan orman yangınlarından etkilenen kişilerin tedavisinin sağlandığını ifade etti.

Devlet hastanemizin tahliyesi söz konusu değil. Manavgat'taki yangın insansız helikopter ile. Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'te farklı noktalarda yangın başladı. Oktay, manavgat'ta meydana gelen yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Antalya büyükşehir belediye başkanı muhittin böcek de, antalya'da bugüne kadar bu büyüklükte yangın görmedik.

9k83lzl 9ymmjm
9k83lzl 9ymmjm from i.ytimg.com
Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'te farklı noktalarda yangın başladı. Hepimize büyük geçmiş olsun ifadelerine yer verdi. Afad, (manavgat'taki yangın) 3 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 122 vatandaşımız etkilenmiştir. Antalya'nın en büyük ilçesi olan manavgat'ta çıkan yangın sonrasında devletin önde gelen önemli isimlerinden sosyal medyada paylaşımlar geliyor. İstanbul valisi ali yerlikaya, antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun diledi. Herhangi bir can ve mal kaybı olmadan yangının kontrol altına alınmasını diliyor, hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hepimize büyük geçmiş olsun. bilgisini paylaştı. Vali yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda

Manavgat'ta ormanlarımızla birlikte bizim de ciğerlerimiz yandı.

Hülür, manavgat'ta çıkan orman yangınlarından etkilenen kişilerin tedavisinin sağlandığını ifade etti. Ak parti alanya i̇lçe başkanı mustafa toklu, manavgat'taki yangın ile alakalı bir açıklama yaparak geçmiş olsun dileklerini iletti. Manavgat'ın yeniköy, sarılar, bahçelievler ve sorgun bölgesinde de 4 noktada yangın çıktığı öğrenildi. Antalya büyükşehir belediye başkanı muhittin böcek de, antalya'da bugüne kadar bu büyüklükte yangın görmedik. Alınmasını diliyor, hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hepimize büyük geçmiş olsun. bilgisini paylaştı. Hepimize büyük geçmiş olsun ifadelerine yer verdi. Hepimize büyük geçmiş olsun. bilgisini paylaştı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki yangın saat 12.05 sıralarında yeniköy, sarılar, baraj bölgesi ve gebece bölgesinde eş zamanlı çıktı. Bir kaç noktada aynı anda olmaktaymış. Manavgat ilçesi yeniköy mahallesinden başlayan yangın, rüzgarında etkisi ile hızla yayıldı. Yangın yerleşim yerlerine ulaştı, ev ve iş yerlerine zarar verdi. Oktay, manavgat'ta meydana gelen yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Manavgat'taki yangın insansız helikopter ile manavgat yangın. Manavgat'ta meydana çıkan yangın felaketinden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yangının söndürülmesinde mücadele eden tüm ekiplere başarılar diliyoruz.

Posting Komentar

0 Komentar